Fyra Byar NOAK on kyläyhdistys joka toimii neljässä kylässä nykyisessä Loviisassa. Aiemmin kaksi kylää sijitsivat vanhassa Pernajan kunnassa ja kaksi Liljendalissa. NOAK muodostuu jokaisen kylän toisesta kirjaimesta, eli ANdersby ja HOmmansby Liljendalin, TAvastby ja SKinnarby. Kyläyhdistys toimii aktiivisesti kyläläisten hyvänvoinnin lisäämiseksi, olemme koristaneet kyläämme kukkasin, jokaisessa kylässä sijaitsee uusi ilmoitustaulu, kaksikielisen päiväkodin pihaa olemme kunnostaneet ja tällä hetkellä remontoimme ruotsinkielisen ala-asteen vanhaa ulkorakennusta uuteen uskoon ja käyttöön.

NOAK valittiin vuoden kyläksi Itä-Uudellamaalla vuonna 2004.

Laajempaa tietoa yhdistyksestämme ja kylistämme löydät ruotsinkielisiltä sivustoiltamme. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan kuitenkin ylläpitämään myös suomenkielisiä sivujamme niin, että täältä löytyy esim. ajankohtaista tietoa toiminnastamme.

Hallitus yhdistyksen 10-vuotis juhlissa marraskuussa 2012 Ylärivissä: Peter Larsén, Lasse Frondén, Bodil Bäckman, Siv Lund ja Andreas Wiik (varapuheenjohtaja) Alariviss: Viola Malmberg (sihteeri), Kristina Lindfors, Annika Holmberg (puheenjohtaja) ja Carita Bäckman (rahastonhoitaja)

Hallitus yhdistyksen 10-vuotis juhlissa marraskuussa 2012
Ylärivissä: Peter Larsén, Lasse Frondén, Bodil Bäckman, Siv Lund ja Andreas Wiik (varapuheenjohtaja)
Alarivissä: Viola Malmberg (sihteeri), Kristina Lindfors, Annika Holmberg (puheenjohtaja) ja Carita Bäckman (rahastonhoitaja)

 

Ajankohtaista