Bilder från Byadagen 6.6.2015

I samband mednn evenemanget Öppna byar i Östra Nyland ordnade Fyra Byar NOAK tillsammans med medarrangörerna Hommansby FBK och Bygdegårdens Hopps motionssektion granskning av pulversläckare på branddepån och en vandring längs Spritstigen. Stigen har fått en ny fin skylt där vandringen börjar och längs vägen kommer man att sätt upp infoskyltar, som berättar om förbudstiden. Den första finns redan på plats alldeles i början av vandringen. Och reflexerna som hängts upp längs rutten berättar att man är på rätt väg. Tack till alla som donerat reflexer åt oss, många privatpersoner men också många olika firmor! Halvvägs bjöds det på grillkorv, kotikalja, bulla och godis, så sedan orkade vi igen vandra tillbaka. Bilder från dagen hittas här: https://www.noak.fi/sv/bilder/sprtistigenvandring-6-6-2015/